Services - NK Løn og Regnskab
21740
page,page-id-21740,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Services

Bogføring og regnskabsløsning

En af NK Løn og Regnskab services er at foretage bogføringen for din virksomhed.

Det kan være du har behov for hjælp til en enkelt opgave/funktion – eller det kan være du ønsker, at vi varetager hele jeres bogholderi og regnskabsfunktion. Valget er helt og alene dit.

 

Vi kan varetage arbejdet hos dig eller fra vores kontor. Vi finder sammen den bedste løsning. Vi har i dag en del faste kunder, som vi besøger løbende og hele tiden sørger for, at deres bogholderi er helt up to date.  Intervallet mellem vores besøg afstemmes 100% med kunden alt afhængig af, hvilket behov den enkelte kunde har.

Mange af vores kunder vælger en IT-løsning, hvor vi kan koble op til systemerne udefra. Dette betyder en langt mere fleksibel løsning, hvor vi er i stand til løbende at yde en kvalificeret assistance til kunden, også selvom problemet opstår uden for de faste aftaler. Det eneste der kræves er, at vi er i nærheden af et internet, for at kunne hjælpe kunden.

Ring eller skriv til os og vi får en uforpligtende snak.

Lønløsninger

NK Løn og Regnskab udarbejder i dag løn for en lang række kunder og der kommer hele tiden nye til. Vi sikrer at dine medarbejdere modtager lønnen til tiden og at kvaliteten er i orden.

Oftest foretager vi arbejdet fra vor kontor, men det kan også foregå hos jer. Efter en grundig gennemgang af jeres ønsker og behov, udarbejder vi et løsningsforslag som ofte også omfatter valg af IT-løsning. Målet er at smidiggøre jeres processer og sikre en effektiv lønbehandling og overblik over jeres lønforhold.  Således kigger vi på hele processen fra datainput (registrering af timer) til i har en afstemt balance i regnskabet, som er afstemt til Skat og bank. Sammen laver vi en procedure for hvornår løngrundlaget skal være klart og sikrer, at der aftales de nødvendige godkendelsesprocedurer m.v.

Vores forretningsmodel tilpasser vi til jeres behov. På større lønopgaver udarbejder vi også gerne fastprisaftale baseret på en “Service Level Agreement”. Vi ønsker en simpel og overskuelig prisstruktur som alle kan forstå.

Vi arbejder i dag på nedenstående lønsystemer:

 • Lessor (AX, Navision, PM)
 • Epos
 • Multidata (Bluegarden)
 • Danløn
 • Letløn
 • Skovbodata – integration til Fløs (lønprogram til Kirker)
 • Brandsoft – integration til Fløs (lønprogram til Kirker)

Ring eller skriv til os og vi får en uforpligtende snak.


Årsregnskab

NK Løn og Regnskab gør dit regnskab klar til revisor.

I forbindelse med årsafslutningen udarbejder vi en revisormappe, hvor alle balanceposter er afstemt.

 • Lønnen er afstemt til Skat
 • Der er udarbejdet beregning af feriepengeforpligtigelsen
 • Der foreligger et anlægskartotek, hvoraf årets tilgange og afgange fremgår
 • Afskrivningerne på anlægsaktiverne er foretaget.
 • Debitorer og Kreditorer er afstemt til finans
 • Der er foretaget hensættelser/periodiseringer af diverse driftposter
 • Momsen er sandsynliggjort.

Dette betyder, at arbejdet for din revisor bliver nemt – Tingene er lige til at gå til.

Ring eller skriv til os og vi får en uforpligtende snak.

Lej en medarbejder

Hos NK Løn og Regnskab kan du leje erfarne vikarer, konsulter og ledere til løn og regnskabsopgaver.

Står du med et akut behov for assistance til at varetage en opgaver i økonomifunktionen, så kan vi stille med en erfaren medarbejder indenfor for få dage. Vores medarbejdere kan klare de fleste opgaver indenfor løn- og regnskab og sammen finder vi en løsning, hvad enten det er nogle få timer eller fuld tid i en kortere eller længere periode.

Vores medarbejdere har et højt fagligt niveau, er vant til at arbejde under pres i en omskiftelig hverdag. Derfor er de stort set selvkørende fra første dag.

Vi løser således alle typer af lønbehandling, lønkørsel, lønafstemninger, indberetninger til myndigheder, lønrefusioner, implementeringer af nye lønsystemer m.v.

Ligeledes løser vi alle opgaver i økonomiafdelingen fra økonomistyring, debitor, kreditor, finans,  moms, afstemninger, regnskabsudarbejdelse, likviditets modeller, budgetter, forecast, rapporteringer, analyser, due diligence m.v.

Ring eller skriv til os og vi får en uforpligtende snak.


Kirkeregnskab

NK Løn og Regnskab har arbejdet med Kirkeregnskab siden 2009 og varetager i dag løn og regnskabsopgaven for 25 faste kirker. Desuden har vi ydet konsulentbistand til eksempelvis budgetopgaver for en række kirker yderligere.

Vi vil kunne tilbyde jer, at overtage bogføringen af alt jeres regnskabsmateriale samt deltage i budgetlægningen ud fra det historiske regnskabsmateriale, således at I få frigivet ressourcer til andre opgaver.

I dag har vi både løsninger, hvor det er kirken selv, der foretager betalingen af leverandørerne, hvorefter vi forestår den videre bogføring, afstemninger med videre samt løsningen, hvor det er os, der forestår alt arbejdet. Dette indebærer også i enkelte tilfælde, at vi udarbejder lønnen ud fra foreliggende løngrundlag.

Det kan også være, at I blot har brug for noget sparring omkring den nye kontoplan, sparring omkring budgetlægningen – eller blot har brug for idéer til, hvordan man eksempelvis løser en bestemt opgave i en anden kirke.

NK Løn og Regnskab har stor erfaring i at løse den enkelte virksomheds udfordringer.

I kraft af vores berøringsflade med mange forskellige kunder og brancher, har vi gennem tiden oparbejdet en stor erfaring med forskellige IT-løsninger – små såvel som store.

Fordeling af kundesegmenter

NK Løn og Regnskab varetager løn og regnskabsbehandling i en række brancher. I grafen til højre kan du se hvordan fordelingen er af vore kunder i forskellige brancher.

HANDEL, INDUSTRI OG SERVICE0
HÅNDVÆRK OG BYGGERI0
KIRKER0

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed

Lad os endelig vide hvis du ønsker at blive kontaktet for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi kommer meget gerne forbi til et uforpligtende møde, hvad enten du går i overvejelser omkring outsourcing, ønsker at skifte leverandør eller blot ønsker at hører lidt om mulighederne for at benytte en af vor dygtige løn eller regnskabskonsulenter i en periode.

Kontakt