Om NK - NK Løn og Regnskab
18859
page,page-id-18859,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Om NK Løn og Regnskab

NK Løn & Regnskab A/S er et firma med en intention om at blive en signifikant “spiller” i Norden indenfor regnskabs og lønoutsourcing  sammen med sine søsterselskaber i ECIT Group.

NK Løn og Regnskab startede i 2006 og har siden da tilbudt regnskabs og lønoutsourcing til private og offentlige kunder. Virksomheden kan tilbyde at varetage bogholderiet og lønbehandling for sine kunder enten hos dem selv eller i sit eget “Financial Shared Service Center”. NK Løn og Regnskab varetager opgaver i en lang række brancher og har kompetence i de fleste finans systemer på det nordiske marked. NK kan normalt starte op indenfor få dage, uanset om kunden har manglede ressourcer af kortere varighed eller om der ønskes en permanent outsourcing.

NK Løn og Regnskab A/S er en del af ECIT Gruppen som er repræsenteret i 3 lande (DK, NO, SV) med over 30 kontorer, 47 opererende enheder, ca. 435 medarbejdere og en forventet 2016-omsætning på ca. 450 Millioner DKK.

For at være leverandør indenfor løn- og regnskabsservice i fremtiden er det en nødvendighed at kunne tilbyde både løn/regnskabs og IT kompetencer. ECIT Group ønsker derfor at opbygge kompetencer indenfor såvel IT, regnskab og lønbehandling – se mere på ECIT’s hjemmeside.

NK Løn og Regnskab arbejder ud fra konceptet om, at det er kunderne, som er i centrum.

Virksomheden har en række kerneværdier, som afspejler sig i vores måde at arbejde på og som derfor er en naturlig del af vores virksomhedskultur.

Kendetegn ved NK Løn og Regnskab

Respekt: Vi behandler både kunder og kolleger med respekt, og er åbne og forstående for hinandens forskelligheder.

Pålidelighed: Vi er til at stole på. Du ved hvor du har os.

Kompetencer: Vi har fokus på at udvikle os løbende og styrke vores færdigheder. Hvorfor vi også gerne deltager i kurser, som kan udvikle vores faglige kompetencer.

Teamånd: Vi arbejder på tværs af kundeopgaver og forsøger hele tiden at være opdateret, således at vi kan hjælpe hinanden i travle situationer og afløser hinanden i forbindelse med ferier.

team_image
Ejer / Konsulent

Ninna Kryger

Ninna er grundlægger af NK Løn og Regnskab og i dag daglig leder. Ninna er desunden ansvarlig for vores inde team og Kundeansvarlig for en række egne kunder. Ninna har mere end 25 års løn og regnskabserfaring og har 15 års erfaring med at drive effektive løn og regnskabsfunktioner for kunder der har valgt at outsource.

team_image
Konsulent

Gabrielle Sidsel Høybye

Gabrielle indgår i vores inde team og er ansvarlig for bogholderi og regnskab for en række af vores kunder. Gabrielle har mere end 25 års erfaring. I sin tid i NK har Gabrielle arbejdet rigtigt meget med vores kirkekunder og har derfor stor viden og erfaring med dette område.

team_image
Konsulent

Mia Brizard Christensen

Mia har stor erfaring i at drive bogholderiet i mindre virksomheder. Før sin tid i NK drev hun egen virksomhed. Mia fører endvidere regnskabet for en række af vores kirkekunder, og har derfor opgaver både ude ved vore kunder og på kontoret.

team_image
Regnskabskonsulent

Birgit Lund

Birgit udarbejder løn og regnskaber for flere af vores kirkekunder og en del af vore inde team. Desuden varetager Birgit bogføring og regnskabsudarbejdelse for flere af vore mindre kunder. Birgit har mere en 25 års erfaring med løn, bogføring og regnskabsudarbejdelse.

team_image
Ejer / Konsulent

Henrik Kryger

Henrik er medejer af NK Løn og Regnskab og leder af vores opstarts- og ude team. Henrik er tillige kundeansvarlig for en række af vores kunder, men løser også konsulent-/Interimopgaver med fokus på ledelse, økonomistyring og budgettering. Endvidere har Henrik etableret, optimeret og flyttet Shared Service Centre i Norden.

team_image
Regnskabskonsulent

Lise Kruuse

Lise er kundeansvarlig for en række af vores kunder. Lise kører endvidere mange opstarter af både Løn og regnskabskunder og derfor del af vore opstarts og ude team. Lise har mange års erfaring med etablering af effektive løn og bogføringsløsninger for kunder som ønsker at outsource hele eller dele af deres økonomiafdeling.

team_image
Konsulent

Karina Bromberg Stelmach

Karina arbejder med både løn, bogføring og regnskab hos flere af vore kunder. Karina er en del af vore ude team og har en række faste kunder som hun varetager. Karina er rigtig stærk på lønudarbejdelse og har derfor deltaget i både outsourcing af større opgaver og opstart af nye lønkunder med nyt IT system.

team_image
Konsulent

Suzan Leisten

Suzan arbejder både med bogføring og lønudarbejdelse for flere af vore kunder, men har en overvægt at lønopgaver. Suzan er en del af vore ude team og assisterede p.t. en af vor større kunder med lønudarbejdelse for mange mindre selskaber.

team_image
Teamleder - løn

Katja Svith Thøgersen

Beskrivelse kommer.

team_image
Teamleder - Udeteam

Jan Tuborg Jensen

Jan har mere end 20 års erfaring med regnskabsopgaver i flere forskellige brancher, primært med fokus på økonmistyring og ledelse. Jan har prøvet stort set alle opgaver i en økonomifunktion, både som bogholder, konsulent, controller og økonomichef.

team_image
Senior konsulent

Gerd Preisler

Beskrivelse kommer.

team_image
Lønkonsulent

Henriette Lange

Beskrivelse kommer.

team_image
Konsulent

Sheena Jensby Hartmann

Beskrivelse kommer.

team_image
Konsulent

Lisbeth Jensen

Beskrivelse kommer.