Om Løn og Regnskab A/S


NK Løn & Regnskab A/S er et firma med en intention om at blive en signifikant “spiller” i Norden indenfor regnskabs- og lønoutsourcing  sammen med sine søsterselskaber i ECIT Group.

NK Løn og Regnskab A/S startede i 2006 og har siden da tilbudt regnskabs- og lønoutsourcing til private og offentlige kunder. Vi tilbyder at varetage bogholderiet og lønbehandling for kunderne, enten hos dem selv eller i vores eget “Financial Shared Service Center”. NK Løn og Regnskab A/S varetager opgaver i en lang række brancher og har kompetence i de fleste finanssystemer på det nordiske marked. Vi kan normalt starte op indenfor få dage, uanset om kunden har manglede ressourcer af kortere varighed eller om der ønskes en permanent outsourcing.

NK Løn og Regnskab arbejder ud fra konceptet om, at det er kunderne, som er i centrum.

Virksomheden har en række kerneværdier, som afspejler sig i vores måde at arbejde på og som derfor er en naturlig del af vores virksomhedskultur.

Kendetegn ved NK Løn og Regnskab A/S 

Respekt: Vi behandler både kunder og kolleger med respekt, og er åbne og forstående for hinandens forskelligheder.

Pålidelighed: Vi er til at stole på. Du ved hvor du har os.

Kompetencer: Vi har fokus på at udvikle os løbende og styrke vores færdigheder. Hvorfor vi også gerne deltager i kurser, som kan udvikle vores faglige kompetencer.

Teamånd: Vi arbejder på tværs af kundeopgaver og forsøger hele tiden at være opdateret, således at vi kan hjælpe hinanden i travle situationer og afløser hinanden i forbindelse med ferier.

 


ECIT Group

NK Løn og Regnskab A/S er en del af ECIT Gruppen som er repræsenteret i 3 lande (DK, NO, SV) med over 30 kontorer, 47 opererende enheder, ca. 800 medarbejdere og en forventet 2017-omsætning på ca. 800 Millioner NOK.

For at være leverandør indenfor løn- og regnskabsservice i fremtiden er det en nødvendighed at kunne tilbyde både løn/regnskabs- og IT kompetencer. ECIT Group ønsker derfor at opbygge kompetencer indenfor såvel IT, regnskab og lønbehandling – se mere på ECIT’s hjemmeside.