Vores kompetencer


NK Løn og Regnskab har stor erfaring i at løse den enkelte virksomheds udfordringer.

I kraft af vores berøringsflade med mange forskellige kunder og brancher, har vi gennem tiden oparbejdet en stor erfaring med forskellige IT-løsninger – små såvel som store.

Alle ansatte har erfaring fra forskellige regnskabsfunktioner fra deres tidligere virke. Dette gør, at vi har forskellige indgangsvinkler til at løse de enkelte opgaver. Denne erfaring er vi gode til at udnytte, hvis vi står overfor en udfordring hos en kunde. Vi er nemlig gode til at sparre med hinanden i forhold til de enkelte opgaver – Dette gør, at vi hurtigt og nemt finder den rigtige løsning af den enkelte opgave.

ERP- / Regnskabssystem

I NK Løn og Regnskab har vi kendskab til de fleste systemer der benyttes på det danske marked og vores konsulenter er også vant til hurtigt at sætte sig ind i nye systemer.

Mindre virksomheder

I NK Løn og Regnskab har vi erfaring med de mest almindelige IT-systemer der benyttes på det danske marked. Mange mindre virksomheder benytter E-conomic som er et web-baseret online bogføringssystem, som er benyttet af mange af vores kunder. Systemet er godt til den mindre virksomhed. Systemet giver dig, os samt din revisor adgang til systemet online. Det betyder at vi i hverdagen kan hjælpe dig selvom vi ikke lige fysisk sidder ude hos dig. Alle vore medarbejdere arbejder med E-conomic og vi har en stor erfaring med systemet. Desuden har vi også kendskab til SummaSummarum, Dinero, Navision, Concorde og C5. 

Mellemstore og mellemstore virksomheder

Hos de mellemstore og større virksomheder benytter vi oftest kundernes egne systemer såsom Microsoft Navision, Microsoft Dynamic AX, Visma Business, Visma Global eller SAP. I NK er vi ikke “gift” med et bestemt system, men løser opgaven i det system vores kunder ønsker. Vores holdning er at virksomheden skal bruge det system, der bedst løser de forretningsmæssige behov.

Kirker

Vi har erfaring med Brandsoft og Skovbo Data’s systemer til den danske folkekirke.

  


Nyt it-system

NK er gerne behjælpelig i forbindelse med implementeringer af nye IT systemer. Vi kan rådgive om valg af system, foretage/deltage i implementeringen og efterfølgende stå for/deltage i den daglige drift. Sammen finder vi den løsning der bedst passer til jeres behov.

På de mindre løsninger sætter vi selv IT systemerne op. På de større løsninger samarbejder vi med jeres IT-leverandør. I NK har desuden let adgang til IT-ressourcer i et af vores søsterselskaber eller ved en af vore samarbejdspartnere. Det betyder, at vi er vant til at samarbejde med en række konsulenter, så I vil opleve en samlet og gennemarbejdet leverance.

Lønsystemer

NK Løn og Regnskab benytter de fleste lønsystemer på det danske marked. Vi udarbejder således løn i Danløn, Multidata, Epos, Lessor PM, Lessor Navision, Lessor AX, Lessor Vagtplan og Lessor Portal. Endvidere har vi kendskab til en række speciel systemer såsom FLØS, som anvendes i den danske folkekirke.

De nævnte lønsystemer ovenfor er på ingen måde udtømmende eller begrænsende. Vi udarbejder løn i det system som vor kunder ønsker.